• Wij krijgen dagelijks heel veel berichtjes/mailtjes/telefoontjes met de vraag of wij puppies beschikbaar hebben.
  • Door de vele aanvragen kunnen wij niet gelijk iedereen beantwoorden.
  • Wij zullen binnenkort de mailtjes die wij hebben ontvangen in behandeling nemen, en bij de mensen waarbij wij een goed gevoel bij hebben zullen we contact mee opnemen voor een eventuele kennismaking.
  • Onze pups gaan NIET zomaar naar iedereen toe. Wij zullen met veel zorg een goed en gouden mandje uitzoeken waar wij eisen aan stellen.
  • Hiervoor jullie begrip.

Wij zijn hondenfokkers. Wij leren een leven lang over stambomen, genetica, ziektes, gedrag in honden en wolven, rasstandaarden en van anderen met hetzelfde ras. Wij brengen elk pupje groot alsof het onze eigen kleintjes zijn en besteden evenveel tijd aan het vinden van een eeuwig liefdevol gezin voor hen. Wij laten alleen dieren op deze planeet geboren worden waarvan wij denken dat ze de gezondste (geestelijk en lichamelijk) en de mooiste voorbeelden zullen zijn van hun ras. Wij steunen elke familie die een van onze kleintjes kiest tot hun dood en laten hen weten dat ze nu deel uitmaken van onze uitgebreide familie. Wij vieren overwinningen met hen en huilen ons in slaap wanneer er 1tje sterft. Wij zijn er als het nodig is dat 1tje terugkomt of door dringende omstandigheden een nieuw gezin nodig heeft. Wij houden ze vast wanneer ze geboren worden en wanneer ze de wijde wereld in vertrekken. Wij delen onze kennis met wie er om vraagt en socialiseren onze honden zodat ze de weerspiegeling zijn van onze inzet. Wij houden uitgaven en inkomsten, noch gespendeerde tijd bij die wij aan hen heb besteed vanwege onze liefde voor hen. Dat zou niet de juiste maatstaf zijn van hoe wij ons voelen. De prijs die wij vragen voor onze kleintjes zijn nooit winst, maar investeringen in de huidige en volgende generatie zodat het ras alleen maar beter word zowel op gezondheids- als gedragsniveau. Wij schamen ons niet voor wie wij zijn... wij werk hard om goede, liefdevolle hondgezinde personen te zijn en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. Wij zijn fokkers en wij zijn er trots op. Als we elkaar niet steunen - zijn we gedoemd om als een attractie te eindigen!!! 

Voeding en Gezondheid